EL CLUB HORTACLASSICS PRESENTA LA 12 EDICIÓ DELA CONCENTRACIÓ DE COTXES CLÀSSICS

Se celebrarà diumenge que ve 19 de novembre al costat de la Torre de la ciutat

El pròxim 19 de novembre, el club d’automoció Horta Clàssics celebra als peus de la Torre la dotzena edició de la concentració de cotxes clàssics «Ciutat de Torrent». Aquest esdeveniment s’ha convertit en una concentració de gran importància en la província i espera, en aquesta edició, més de 150 cotxes participants de totes les èpoques.

En els peus de la Torre s’agruparan durant tot el matí, de 9 a 13hores, els cotxes per marques, estils i èpoques, de manera que els assistents puguen conèixer millor l’evolució del disseny i la tecnologia. Els visitants podran gaudir d’aquestes peces úniques del motor i fotografiar-se amb el seu model o marca favorits.

La concentració ha crescut de forma important en els últims anys, i l’organització espera cotxes de la dècada dels trenta fins a finals dels anys vuitanta. En altres edicions han arribat participants de Terol, Navarra o Màlaga, a més de Castelló, Albacete o Alacant, i també models d’altíssim valor com un Pegàs Z-103 o models esportius de fins a 800 CV.

L’any passat, la concentració va comptar amb la presència d’automòbils que han protagonitzat diferents pel·lícules com el Chevrolet Custom de Grease (1978), el Volkswagen Beetle de Herbie (1968) o el Pontiac TransAM GTA de la sèrie televisiva El cotxe fantàstic (1982), entre uns altres. Un esdeveniment que va unir cinema i automoció, amb la realització d’un espectacle musical que va fer viatjar als assistents als clàssics del passat.

Enguany, esperen la participació de més automòbils que en l’edició passada vinguts de tot arreu de la comunitat i altres comunitats autònomes. Aquesta concentració, dirigida a tots els públics, se celebra amb l’objectiu que «torrentins i visitants puguen conèixer la història de l’automòbil, ensenyar als seus fills i néts quins eren els cotxes d’antany, els seus favorits o els que van estar en les seues famílies, i s’aficionen a un món que enganxa», assenyala l’organització de l’esdeveniment.

Al final del matí, el club Horta Clàssics lliurarà tres trofeus: al cotxe més antic, al millor restaurat i el trofeu ‘Juan Díaz’ al millor cotxe de la concentració. La inscripció està oberta a tots els propietaris d’un cotxe clàssic que vulguen participar en la mateixa, i es realitza a través del club: inscripciones@hortaclassics.es

FUENTE: La Opinión de Torrente

Check Also

VII – RALLY FOTOGRÁFICO OTOÑO HISTÓRICO